Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Konya Deprem Son Dakika

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre Konyanın Tuzlukçu ilçesinde saat 0038de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konyada birer dakika arayla 3 deprem Son depremler AFAD Konyanın Tuzlukçu ilçesinde saat 1851de 47 saat 1852de 4 ve 1853te de 41 büyüklüğünde depremlerin meydana geldiğini.

Konya deprem son dakika
Gpsg860l8nxa0m

Son dakika haberine göre.

Konya deprem son dakika

. Son depremler Son dakika edinilen bilgilere göre. Kandilli Rasathanesi depremin merkez üssünün Mevlütlü - Tuzlukçu olduğunu aktardı. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi kaynak. Peki Konyada deprem oldu mu.

AFAD depremin büyüklüğünü 47 olarak duyurdu. Son Dakika Güncel Haberler - Son dakika deprem haberlerine göre AFAD Konyada 0038 sıralarında 40 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD depremin büyüklüğü 25 olarak açıkladı. İlk belirlemelere göre herhangi bir hasar veya can kaybının.

Konyanın Seydişehir ilçesinde 11 dakika arayla Richter ölçeğine göre 35 ve 38 büyüklüğünde. Konyanın Selçuk ilçesinde yaşanan deprem 5. SON DAKİKA HABERİ. Konyada deprem meydana geldi.

763 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem Tuzlukçu ve yakın ilçelerden hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD saat 2128de merkez üssü Konyanın Tuzlukçu ilçesinde 38 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin derinliğinin 698 km olarak bildirildi. Konyada şiddetli deprem.

Deprem nedeniyle halk panik halinde sokağa çıktı. En son konya haberleri anında burada. Konyanın Derebucak ilçesinde 45 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konyada üst üste korkutan deprem.

Deprem Isparta Antalya ve birçok ilden hissedildi. En son konya deprem haberleri anında burada. Son Dakika Haberleri İnternet - Son dakika bilgisine göre AFADın aktardığı bilgiye göre Konyanın Derebucak ilçesinde 45 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD Konyada 40 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Son dakika Konya Deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. KONYA DHAKONYAnın Tuzlukçu ilçesinde AFAD verilerine 40 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi kaynak. Kandilli Rasathanesinin paylaştığı bilgiye göre Konya Tuzlukçuda 0038de.

Konyanın Emirgazi ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. SON DEPREMLER LİSTESİ 2021. Konyada deprem 1656 saatlerinde 25 şiddetinde deprem oldu. Konyada deprem oldu mu AFADın yaptığı açıklama sonrasında vatandaşlar tarafından deprem ve Konyada deprem olup olmadığı araştırılmakta.

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasında Konya nın Tuzlukçu ilçesinde saat 0038de 40 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği duyuruldu. İl k sel niteli k te oluşan deprem. AFADın aktardığı bilgiye göre Konyanın Derebucak ilçesinde 45 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelen son dakika haberine göre.

Bu depremden sadece 4 dakika sonra 38 büyüklüğünde bir. 28102021 0102 TAKİP ET Konyanın Tuzlukçu ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Edinilen son dakika gelişmesine göre Konyada bir kişi apartmanın önüne park ettiği otomobilinin çizilmesi üzerine. Arabam çizildi niye bakmadın tartışmasında kapıcı bıçaklanarak öldürüldü.

İlk belirlemelere göre herhangi bir hasar veya can kaybının olmadığı bildirildi. AFADdan son dakika deprem açıklaması geldi. 2248 Son dakika haberleri. Son dakika haberi.

Konyada bugün saat 1656da deprem meydana geldi. Konyanın Tuzlukçu ilçesi merkezli 39 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre deprem hasara yol açmadı. KONARI-TUZLUKCU KONYA 25 Şiddetinde Deprem Yaşandı.

Son dakika haberine göre Konyanın Tuzlukçu ilçesinde AFAD verilerine göre 40 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre. Son dakika deprem haberi. Son dakika Konya haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

KONARI 3 Eylül 2021 0908 Son Deprem. Konyadaki deprem paniğe neden oldu. Konyada 4 büyüklüğünde deprem 28102021 0102 Son Güncelleme. AFAD ve Kandilli son depremler.

26062008 26 Haz 1155 Film Gibi Bir Yaşam Öyküsü.

Konya deprem son dakika
Ne3bdsaode4ijm

Konya deprem son dakika
37h Fojcrqrldm

Konya deprem son dakika
Iaqxyp2ce2m5mm

Konya deprem son dakika
Son Dakika Deprem Konya Da 4 0 Buyuklugunde Deprem Oldu Afad Ve Kandilli Son Depremler Son Dakika Milliyet

Konya deprem son dakika
Son Dakika Deprem Haberi Konya Da Siddetli Deprem Son Dakika Haber

Konya deprem son dakika
30i Pwqghcgw M

Konya deprem son dakika
Drfochdqebskwm

Konya deprem son dakika
Son Dakika Konya Da Deprem Mi Oldu Nerede Deprem Oldu 9 Kasim 2021 Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi Son Dakika Haber

Posting Komentar untuk "Konya Deprem Son Dakika"